Live voetbalwedstrijd Bayern München meemaken

alles over München
Bezoek de Allianz Arena

Wedstrijd van FC Bayern bezoeken

Een stedentrip naar München stelt u in staat om deze prachtige Beierse stad te ontdekken en om een thuiswedstrijd van FC Bayern München bij te wonen. Plan uw trip eind september of begin oktober en bezichtig ook het legendarische Oktoberfest.

Inhoud van dit artikel:

Die Bayern

De grootste voetbalclub in de Duitse geschiedenis en de Champions League winnaar van 2013 speelt haar wedstrijden in het Allianz Arena. De in het noorden van München gelegen stadion is opgeleverd in 2005 en zowel FC Bayern als TSV 1860 München spelen hier hun wedstrijden. Dit stadion is een waar voetbaltempel: met een capaciteit van ruim 70.000 plaatsen is de Schlauchboot een erg imposant theater.

Hoe kom je aan een kaartje?

Vaak kunt u op wedstrijddagen aan de kassa een kaartje kopen, echter dient u wel rekening te houden met het type wedstrijd. Voor veel wedstrijden gelden namelijk bijzondere regels, zo heeft u vaak een clubkaart nodig voordat u een kaartje kunt aanschaffen. Gemiddeld gezien zult u 25 Euro kwijt zijn voor een ticket achter de goal, tot ongeveer 60 Euro voor een riante plaats aan de lange zijde.

Rondleiding door het stadion

Naast een live wedstrijd is een tour door het stadion een aanrader! Rondleidingen worden dagelijks gegeven en voeren u langs de catacomben, persruimte, kleedkamers en het museum.  Lees verder.

Hoe kom je bij de Allianz Arena

anaf het centrum van München kan het stadion worden bereikt met het openbaar vervoer. Met de metrolijn U6 richting Garching-Hochbrück kunt u op de halte Fröttmaning uitstappen, waarna u nog enkele minuten dient te lopen.

Wilt u sterren als David Alaba,en en Manuel Neuer dit najaar al aanschouwen? Bezichtig München tussen 19 september en 4 oktober en pak een aantal dagen van het Oktoberfest mee; voetbal en liters bier, een ideale combinatie voor uw stedentrip München.

Adres & plattegrond

Allianz Arena

Werner-Heisenberg-Allee 25

80939 München


Marienplatz München
Augustiner München
MEEST GELEZEN
1. Allianz Arena

2. Oktoberfest
3. Marienplatz

4. Hotels

5.Vliegveld
6. Winkelen
ALLE BEZIENSWAARDIGHEDEN:
Olympia park
Marienplatz
Neues Rathaus
Munchener Residenz
Schloss Nymphenburg
Peterskirche
Englische Garten
Deutsches Museum
Hofbrauhaus
Schloss Neuschwanstein
Zugspitze
OVER ONS:

  • Wie ziin wij?
  • Contact
  • Privacy

Handige Links:

© 2020 alles over München