Toegangskaarten Oktoberfest

Hoe beleef je het oktoberfest als een echte Munchener? Met een eigen tafel. Om een eigen tafel te krijgen moet je echter wel wat doen want het aanbod mag dan groot zijn, maar dat zijn de bezoekersaantallen ook.

Reserveren gewenst

Diverse oktoberfest tenten bieden de mogelijkheid aan om een tafel te reserveren, je bent dan zeker van een plek in één van de tenten en natuurlijk een Maß bier. (welke je trouwens ook uitstekend staand kunt genieten)  Maar om een hapje te eten is een tafel best makkelijk.

Hoe werkt reserveren?

Diverse tenten bieden de mogelijkheid om online een tafel te reserveren  op een online formulier of via de e-mail vul je in met hoeveel personen je komt en welke dagen je voorkeur hebben voor een tafel in de tent. Vervolgens ontvang je een e-mail of je reservering is geaccepteerd. Let op, in de meeste gevallen ontvang je direct een factuur, voor de tafel, dit is vaak een bedrag opgebouwd uit 2 Maß bier + een halve haan per persoon. De reservering is op dat moment dus bindend, mocht je willen annuleren verdiep je dan wel even in de voorwaarden.

Pas op voor illegale kaarten

Zodra het oktoberfest weer in de belangstelling komt. zien ook zwart-handelaren weer euro-tekens in de ogen. Op diverse markplaats-achtige websites worden dan tafels aangeboden voor woekerprijzen. de organisatie van het oktoberfest waarschuwt voor deze illegale handel, en heeft passende maatregelen genomen. De meeste reserveringen staan op naam en veel tent uitbaters vragen dan ook om legitimatie.

Waar kan in reserveren?

Via de onderstaande links kun je een tafel reserveren in één van de tenten: