met de bus naar München

Van alle vervoersvormen naar München is de bus de langzaamste, alhoewel de trein ook niet echt veel sneller is.  Vanuit Amsterdam rijdt de groene Flixbus twee keer per dag naar München waarbij je kunt kiezen uit diverse haltes.

Flixbus rijdt rechtstreeks naar München dat betekent dat je dus niet hoeft over te stappen. De totale reistijd naar de Beierse hoofdstad is ongeveer 12,5 uur. De gifgroene bussen zijn trouwens wel voorzien van allerlei luxe, zoals een toilet, een kleine minibar. Daar kun je tegen een kleine vergoeding wat te drinken en te eten kopen en er is WIFI aan boord net als stopcontacten om je elektronische devices op te kunnen laden.

Met de bus naar München

Nachtbus naar München

Kun je zittend slapen, of heb je er geen moeite mee om een nacht door te halen in een bus? Dan is de nachtbus een optie. Deze vertrekt om half 5 's middags en komt rond 5 uur 's ochtends aan bij het station in München. Je kunt praktisch gelijk in de ochtend aanschuiven voor je ontbijt in één van de Oktoberfest tenten. Het nachtnet is ook ideaal voor je doorreis naar de wintersport, want vanaf het station in München vertrekken meerdere Flixbussen naar de bekende skigebieden in Oostenrijk. In sommige bussen worden ook al voordelige skipassen verkocht. Dat scheelt weer wachten voor de liftkassa.

Je kunt natuurlijk ook overstappen op één van de treinverbindingen vanaf München naar de skigebieden.

De bus naar München is een voordelig alternatief

Reis je met de bus dan kun je al in München zijn voor nog geen € 39 dat is in vergelijking met de trein of het vliegtuig echt een koopje. Daar staat dan wel tegenover dat je wat zitvlees moet hebben. De wintersportreizen worden al aangeboden vanaf € 68 voor een retourtje.