Met de trein naar München

Met de Trein naar München

Treinreizen is zeer ontspannend, en erg makkelijk. München is vanuit Nederland ook goed bereikbaar per trein.

Nachttrein

De City Night Line rijdt dagelijks van Amsterdam via Utrecht en Arnhem naar Munchen, in de winterperiode rijdt de trein op vrijdags door naar Innsbruck zodat de reis te combineren is met een wintersport vakantie.

De Nachttrein vertrekt om 20.30 en is rond de klok van 7 uur de volgende ochtend in Munchen. Tijdens de reis is het mogelijk om een slaapcoupe te boeken zodat je goed uitgerust op je bestemming aankomt. (de nachttrein is een goede optie voor de bezoekers van het oktoberfest)

Vanuit Belgie rijdt 7 x per dag een trein naar Munchen.

Hoge snelheidstrein

De snelle ICE rijdt in minder dan 7,5 uur naar Munchen, echter wel met een overstap op de station van Frankfurt. De ICE is één van de modernste treinen van Europa. Vanuit Amsterdam via Utrecht en Arnhem rijden meerdere malen per dag ICE’s richting het zuiden van Duitsland. De Treinen zijn zeer comfortabel en nodigen uit om te werken tijdens het reizen of gewoon te ontspannen met een goed boek. De meeste zitplaatsen zijn uitgevoerd met een tafeltje en hebben voorzieningen voor stroom om bijv. Je laptop op te laden.

Plaats een reactie