Over ons

Het Team achter Alles over München bestaat uit reizigers en liefhebbers van de stad, sterker nog één van onze schrijvers woonde enige tijd in de stad en is regelmatig op de fiets te vinden opzoek naar de leukste plekjes en de nieuwste hang-outs in München. Naast dat we er dus graag zijn en genieten van de prachtige omgeving, al dan niet onder een goed glas bier verblijven we er ook graag.

München; de stad voor levensgenieters

Dat München de stad is voor levengenieters weten wij als geen ander, we genieten dan ook vol op mee. Dus ga net als ons, op ontdekkingsreis door München en geniet vooral.

4 gedachten over “Over ons”

 1. Hallo,

  Ik ben op zoek naar een Goede Busmaatschappij uit Munchen, bij voorkeur Engels sprekend… Een Bus bedrijf dat tijdens de Oktoberfest een groep van 20 mensen van Airport kan halen en brengen.
  Kan u mij daaraan helpen ?

  Groet,
  Cornee

  Beantwoorden
  • Beste Evert, er zijn diverse busondernemingen in Munchen actief, of ze allemaal bij het vliegveld mogen komen weet ik niet. van Autobus Oberbayern weet ik het wel. Zij rijden ook met kleine busjes en doen ook wel wat charter werk. Probeer ze eens te e-mailen uit eigen ervaring weet ik dat ze snel reageren. Meer informatie op de website: http://www.autobusoberbayern.de/de/startseite/

   Beantwoorden
 2. Ik wil graag advies over het volgende,
  Ik wil van Amsterdam via Munchen naar Mexico de oeverstap tijd is 1uur en 20min. is dit voldoende daar ik dit vliegveld niet ken.
  Ik zie graag een reactie
  bvd.
  Rob

  Beantwoorden
  • Hallo Rob,
   Ik zou de gok NIET nemen, er is geen tijd om een eventuele vertraging op te vangen. De luchthaven van München is groot, maar verder wel erg logisch ingedeeld. Echter heeft KLM een andere terminal dan bijv. Lufthansa.

   Beantwoorden

Plaats een reactie