Overnachten

Wie naar München gaat voor een stedentrip heeft een plek nodig om te slapen. Gelukkig is er veel aanbod in München. Of je nu kiest voor een eenvoudige jeugdherberg of liever kiest voor exclusieve verwennerij in een 5 sterren hotel in München In de stad kan het allemaal.

Een ander goed alternatief zijn de leuke appartementen welke via portalen zoals Airbnb en tegenwoordig ook via Booking.com worden verhuurd.  Reis je met een camper of kampeer je liever? Rondom München zijn diverse campings te vinden met een goede aansluiting op het uitstekende openbaar vervoer van de stad. 

Hotels

Hotel München

De keuze aan hotels in München is groot, van low budget tot super-de-luxe. Ondanks het grote aanbod van hotels is het tijdens grote evenementen zoals het Oktoberfest moeilijk om een betaalbare kamer te vinden. We bezoeken München regelmatig en weten de leukste hotels ondertussen wel te vinden je vindt op deze pagina dan ook een handig overzicht met hotels in München. 

Appartementen

Appartement huren in Munchen

Dankzij de opkomst AirBnB is het verhuren van een appartement populair geworden. Je kunt makkelijk en vaak voordelig een leuk appartement of een kamer huren bij een particulier. Onze ervaring is super, de kamers zijn vaak netjes en de eigenaren zijn lopende reisboeken en vaak erg geïntgeïnteresseerderesseerd in medereizigers.  Lees ook de ervaringen van anderen. Appartementen in München

Kamperen

Campings München

Wie een eigen caravan of camper heeft is ook in Munchen van harte welkom. Rondom de stad liggen diverse campings. Voor campers zijn er speciale parkeerplaatsen met handige voorzieningen zoals een stroomaansluiting en de mogelijkheid om het chemisch toilet leeg te gooien.  Lees meer over campings in München