Appartementen in München huren

Steeds meer particulieren verhuren appartementen aan stedentrippers, via sites als Airbnb of booking. Op deze sites kun je op eenvoudige marktplaats achtige wijze appartementen en kamers huren van particulieren. Je komt op deze manier heel snel in contact met de echte Münchener, en leert zo München zien vanuit de ogen van een local. Vaak kennen de verhuurders leuke restaurantjes en net die ene tip die in geen enkele reisgids staan of op deze site.

Groot aanbod aan particuliere verhuurders

Het aanbod aan appartementen is groeiende, steeds meer inwoners van München verhuren bijv. een logeer kamer of een leegstaande verdieping. Het is een leuke en interessante bron van inkomsten. Probeer wel wat reviews te vinden van het appartement wat je wilt huren, en betaal zeker niet het volledige bedrag in één keer aan. Boek een appartement alleen via de bekende websites.

Tips

  • Boek je rechtstreeks probeer dan op zijn minst even telefonisch contact met de verhuurder te zoeken. Geen contact niet betalen!!
  • Bekijk in Google de locatie van het appartement, en bekijk onder andere de voorzieningen in de buurt zoals openbaar vervoer en winkels.
  • Vraag na of er een mogelijkheid is om te parkeren, al dan niet gratis wanneer je met de auto naar München gaat.
  • Bekijk de reviews, en gebruik hierbij je gezonde verstand.
  • Let op! Tijdens het Oktoberfest proberen oplichters je de mooiste kamers te verhuren voor scherpe prijzen. Helaas komt het te vaak voor dat de kamer niet bestaat en je het vooraf betaalde geld gewoon kwijt bent.

Handige sites

Plaats een reactie