Hostels in München

Wil je echt goedkoop op stedentrip naar Munchen? Denk dan eens aan een jeugdherberg. Munchen ken meer dan twintig hostels. De meeste hostels zijn gevestigd romdom het centraal station, erg handig want je bent dan in no-time in het centrum van Munchen. Een bed heb je in het laag seizoen al voor rond de tien euro, Tijdens het oktoberfest stijgen de prijzen aanzienlijk, bovendien zijn veel hostels al snel volgeboekt rondom deze feestmaand in Munchen.

Deel je kamer

In een Hostel deel je vaak een kamer met een tiental andere budget reizigers. (wat dus gevolgen kan hebben voor je nachtrust) Liever wat meer privacy boek dan een kamer voor 2 personen of een privé kamer. Voor een klein bedrag extra kun je een ontbijt kopen, of je duikt gewoon lekker de stad voor een typische beiers ontbijt.

Nieuwe vrienden

Een hostel is een mooie plek om reizigers van de hele wereld te leren kennen, de low-budget manier van accommodatie is namelijk erg populair bij backpackers.

SMART STAY Hotel Station

Recentelijk gerenoveerd en speciaal voor backpackers en budget reizigers. Grote complete keukens zodat je ook je eigen maaltijd kunt klaarmaken.

prijzen en beschikbaarheid

Hostel Omschrijving Reserveren
Meininger hostel

MEININGER Hotel Munich City Center

Leuk hotel dichtbij het centrum en de beroemde Theresienwiese. Naast een goed bed in zowel prive al gedeelde kamers heeft het hostel ook een gezellige bar.

prijzen en beschikbaarheid
Haus international

Haus International

Gelegen in de nabijheid van het Olympisch park en de studenten wijk van München, zeer schoon en een gezellig hostel.

prijzen en beschikbaarheid
A und O hostel

A&O München Hauptbahnhof

locatie perfect, slechts 1 station van het Hauptbahnhof en in een kwartier sta je op feestterrein van het Oktoberfest

prijzen en beschikbaarheid
Hotel Haydn

Hotelpension Haydn

Familie hostel met comfortabele kamers, dichtbij het centrum en de U-bahn.

prijzen en beschikbaarheid