Hotels in München

Hotels

Het aanbod hotels in München is groot en zeer breed, van eenvoudige twee sterrenhotels tot superdeluxe 5 sterren hotels. De lijst hotels wordt aangevoerd door het hotel Bayerische Hof, het Kempsiki hotel – Vier jahreszeiten en hotel Köningshof (op dit moment gesloten i.v.m. renovatie). Dit zijn alle drie zeer klassieke hotels met een hoog service niveau en een bijbehorende prijs die niet voor iedereen is weggelegd.

Prijsniveau hotels in München

munchen-motel-one-sendlinger-torMaar gelukkig is er voor ieders portemonnee wel een hotel te vinden in München. Hoe dichter bij het centrum hoe hoger de prijs, dus voor en budget hotel kom je al snel terecht in één van de buitenwijken van München. Het loont zeker de moeite om de prijzen van de hotels te vergelijken d.m.v. de diverse vergelijkingsites. Eventueel zelf het hotel bellen met de vraag of ze een bijzondere aanbieding hebben kan ook nooit kwaad. De meeste hotel receptionistes spreken goed Engels.

De prijs van een hotelovernachting wordt in München bepaald door de drukte in de stad, de drukte is mede afhankelijk van evenementen en beurzen. Het oktoberfest is het evenement in Munchen, de hotelprijzen stijgen dan echt door het dak. Vaak verlangen hotels dan ook dat je langer dan één nacht blijft.

Locatie van het hotel

Bij het uitzoeken van een hotel is niet alleen de prijs interessant maar ook de locatie, een hotel buiten het centrum is vaak goedkoper maar als het openbaar vervoer niet in de nabijheid ligt is het verhoudingsgewijs vaak toch nog duur. Let ook goed op de extraatjes die je moet betalen in het hotel zoals ontbijt en het gebruik van internet. Deze kosten lopen al snel op.
Dankzij het goede openbaar vervoer in München is de stad nooit ver weg en zijn de meeste bezienswaardigheden snel te bereiken. Kijk dus wel even bij het boeken of het hotel een halte of een station in de buurt heeft.

Hotels in München

Vergelijk hotels in München

Betaal nooit te veel, vergelijk de hotel prijzen

Zoek de goedkoopste vliegtickets

Zoek en vergelijk vliegtickets naar München

Meer dan 500 hotels in München tot 50% korting

Boek uw hotel in München online

Fietsen met een stadsgids door München?

3,5 uur fietsen langs de Highlights van München