Motel-one-sendlinger-tor

Het Motel One Hotel aan de Sendlinger Tor is sinds 2009 één van de hotel aan de rand van het echte centrum van München. Het hotel is compleet nieuw als hotel gebouwd volgens het succesvolle concept van de Duitse Motel One keten met ondertussen meer dan 100 hotels in Duitsland.

Motel One Sendlinger Tor laat zich het beste beschrijven als een luxe budget hotel. De luxe zit in vooral in de inrichting van het hotel met leuke design meubels, hippe kamers en een gezellige huiselijke bar als centraal middelpunt van het hote

 

l. Bij de bar wordt ook iedere ochtend het ontbijt geserveerd. Het ontbijt is in principe niet inclusief bij Motel one  en kost slechts 10 euro extra per persoon.  Daarover later meer.

De kamers van Motel One  Sendlinger Tor zijn klein, dat is de budget kant van Motel One. Op hooguit 20 m2 zijn een bed, een zitje en een badkamer met WC gepropt. Ondanks deze minimale oppervlakte heb je niet het gevoel opgesloten te

zitten. De kleine badkamer is voorzien van alles wat je nodig hebt, een fijne regendouche, een toilet en een wastafel met een goede föhn. Is goed genoeg om fris  te beginnen aan je dag.  Het bed in de kamer is fijn, voorzien van fijne hoogwaardige lakens en beddengoed en meer dan genoeg kussens. De grote Loewe TV heeft praktisch alle Duitse en de meeste internationale TV zenders. De Wlan is gratis en snel genoeg om te kunnen internetten.

Het ontbijt

Zoals gezegd het ontbijt bij Motel One is nooit inclusief, voor 10 euro kun je aanschuiven aan één van de tafels of in de gezellige zithoekjes. Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd en bestaat voornamelijk uit lekkere (biologische) broodjes, diverse vlees- en zoetwaren. Verder is er een groot assortiment aan koffie- en theesoorten. voor de vitamines kun je gebruik maken van de heerlijke sapjes.

De Bar

De gezellige bar  is de plek om 's avonds even bij te komen van een drukke dag. Met een passend Duits biertje (natuurlijk uit München) of neem een kijkje op de uitgebreide cocktail kaart. Er staan zeker meer dan 20 soorten Gin & Tonics op de kaart/ Het uitproberen zeker waard.

De Locatie

Motel One Sendlinger tor München ligt praktisch in de binnenstad. Op slechts 5 minuten lopen van het Rathaus en de Viktualienmarkt.  De Sendlinger Tor is ook een markant herkenningspunt en een belangrijk knooppunt voor de trams en de u-bahn. Waarmee je in principe de hele stad door kunt. Het Station Stachus ligt op 10 minuten lopen.

Overige informatie

Het hotel beschikt over een eigen parkeergarage, echter is het aantal beschikbare parkeerplaatsen beperkt. De parkeerplekken kun je niet van te voren reserveren.

Meer informatie Booking.com