Pullman Hotel München

Gelegen buiten het centrum van München in de wijk Schwabing ligt het moderne en kortgeleden gerenoveerde Pullman hotel Munchen. Dankzij de gunstige ligging bij een metrostation (U-bahn) is het centrum makkelijk bereikbaar en zijn alle andere belangrijke hotspots in München snel en eenvoudig te bereiken.  Nog een voordeel is dat de Lufthansa Airportbus praktisch om de hoek van het hotel stopt.

De kamers

Het hotel heeft diverse kamertypes, alle voorzien van de standaard inrichting met een luxe badkamer met een regendouche en bureau met een groot formaat flatscreen-tv.  Alle kamers aan de binnentuin zijn rustig. De kamers aan de buitenzijde van het hotel hebben beperkt last van het geroezemoes op straat. Het hotel is gunstig gelegen in een woonwijk dus van verkeersgeluiden heb je weinig tot geen last.

De kamers zijn onder te verdelen in 4 types:

 • Superior room
  de kleinste kamers van het hotel ongeveer 30 m² groot en voorzien van alle basisvoorzieningen, sommige kamers hebben een klein balkon vraag hier specifiek na bij het boeken.SuperiorRoomPullmanHotelMunich
 • Executive room
  iets groter dan de superior room met meer ruimte om te werken en gevulde minibar en een Nespresso koffiemachine zijn op deze kamers als extraatje aanwezig. Verder ontvangt u dagelijks een fles mineraalwater op de kosten van het huis.
 • Junior Suite
  op de executive suite na de grootste kamers van het hotel  met gemiddeld 40 m², de kamer beschikt over een kleine woonkamer, een gratis minibar en gratis highspeed internet. De bank is om te bouwen tot slaapbank. Verder zijn de kamers voorzien van een extra grote HD TV. en is er een bad of regendouche aanwezig.
 • Executive Suite
  Een klein appartement met ruim 60 m² ruimte voorzien van alle gemakken, de woonkamer is gescheiden van de slaapkamer en de kamer heeft een Nespresso machine en gratis minibar.

Het hotel beschikt verder over een Sauna en sportmogelijkheden en een gezellige bar. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in het hotel eigen restaurant waarbij de keuze zoals in ieder Pullman hotel groot is. Naast de typische ontbijt gerechten is er ook een uitgebreide selectie van gerechten uit de Beierse keuken.

Parkeren kan in de parkeergarage van het hotel, helaas is deze niet gratis € 24 per dag (stand 2022) Parkeren op straat is mogelijk echter beperkt i.v.m. de maximale parkeerduur.

In de directe omgeving van het hotel bevinden zich een tankstation met avondwinkel, een supermarkt en een bakkerij.

Bekijk Pullman München op Booking.com