Hop on Hop Off bus tour

Munchen hop on hop off

beperkt in je tijd en toch bijna alles in München willen zien? Dan is de hop-on-Hop-off bus echt ideaal. Met een de pas kun je 24 of 48 uur gebruik maken van de blauwe dubbeldekkers die door de stad rijden langs alle bezienswaardigheden. De Bus Tour Munchen brengt je comfortabel en zonder  gedoe bij de voordeur van alle attracties.

Je kunt kiezen voor twee routes,

De grand circle is al erg compleet met onder andere de Alte Pinakothek, Neue Pinakothek kunst galleries, Odeonsplatz, Nationaltheater, Marienplatz, Rathaus, Cathedral, Viktualienmarkt, Hofbräuhaus, Karlsplatz (Stachus), Paleis van Nymphenburg, Olympisch Park with Olympische Toreb, BMW Welt en Museum, Siegestor en  English Garten.

De Grand Circle plus voegt aan de bovengenoemde route nog een extraatje toe in de vorm van het Allianz Stadion de thuis basis van FC Bayern, met een beetje geluk loop je Arjen Robben nog tegen het lijf.

Het voordeel van de Hop-on Hop-off bus is dat je kunt uitstappen wanneer je wilt, langs de punten 1 tot 6 stopt de bus elke 20 minuten, bij de punten 7 tot 10 komt elk uur een bus.

De kaarten kun je bij de buschauffeur kopen of met korting online met de onderstaande link.

BESTEL HIER JE KAARTEN

map_quer_zoom_2000x1217px